NJORD HUDPLEJE TIL MÆND!

Så er det skiferie tid!

Vinteren nærmer sig, og derfor er jeg kommet til den periode, hvor det vil gavne mig, og specielt skiløbere som har nogle feriedage til gode, at få gode råd i forbindelse med arrangering af vores næste eller skiferie. Derfor kommer jeg her med nogle fif i henhold til valg af mit skirejse bureau og rejsefæller.


Valg af bureau
Når du skal vælge dit bureau, er det naturligvis som altid vigtigt at du finder en service og partner som du kan se er der for dig, og at der er harmoni mellem pris og kvalitet:

I processen med valget af rejsebureau til skirejsen, er det vigtigt at bemærke at store arrangører af skiferier og skirejser normalt kan opnå bedre priser hos busselskaber, flyselskaber, hotelejere og udlejere af lejligheder. Dette skyldes deres købekraft er langt højere end de mindre bureauer.

Det anbefales at køb edin skiferie hos en dansk udbyder af skirejser, da du ved køb af en pakkerejse i så fald vil være sikret mod tab i tilfælde af at rejseselskabet går konkurs før eller under skiferien gennem skirejsegarantifonden.

Ønsker du skiguider af høj kvalitet så bør du vælge et veletableret skirejse bureau såvel som at du må forvente at der spares på skiguider med stor erfaring, hvis du vælger et billigt ski rejse bureau

Valg af rejsefælle
I planlægning af din skiferie bør du overveje hvilke rejsefæller som du rejser sammen med. Hvis det er din første skirejse, så forsøg så vidt muligt at arrangerer skirejsen med andre skibegynderne, da i så fald vil kunne lære hinanden at stå på ski. Ulempen er nemlig at det ikke er særligt morsomt for øvede at tilbringe deres bekostelige tid på en børne- eller træningsbakke, når den sorte pist og det sjov den medfører, ligger til i baggrunden.

Af min egen erfaring så anbefaler jeg at tage på skiferie til Østrig, da disse har mange nybegynder venlige skiresorts, det kræver dog fortsat at du vælger den rette rejsedestination til din skirejse.

Har du øvrige tips, så skriv endelig om disse i kommentarfeltet neden under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NJORD HUDPLEJE TIL MÆND!