Turen til Haderslev

Harley Fat Boy – Brugt Tur

Softail FatBoy er navnet på denne Terminator brillerne på derudaf Imponator, der kan slå benene væk under selv den største Harley fanatiker. Det enkle design og det fede look henfører en til route 66 og en tur gennem ørkenen i USA.

Harley har aldrig handlet om teknik, men om livsstil, læderjakken og de cool solbriller. Netop på disse livsstilsmaskiner er designet yderst vigtigt, og denne imponator fra Milwaukee fabrikken tryller med alle designdetaljer man kunne ønske sig. Nu er det et stykke tid siden den kom på markedet, og på ”den blå” lånte jeg lige et eksemplar fra en af mine venner som havde en til salg.

På trods af det lækre design har de virkelig haft motor designerne hentet op fra kælderen. Motoren er af den mest moderne Harley type, på næsten 1.6 liters slagvolumen, næsten dobbelt så meget som en VW UP, og endvidere med overliggende knastaksler. Gearkassen er vist et genbrug fra tidligere modeller, men følger det normale snit med 6 trin.

Det lækre design inkludere en flot matsort motor, den klassiske Harley forgaffel og det fjederophængte enkeltsæde der samlet giver en udstråling der trækker tæppet væk under selv den mest hårdkogte rockertype og samtidigt er der de fedeste hjul, dog er den lille forlygte noget der trækker ned på det unikke design.

Harley købes ikke af dem der ønsker bedste vægtkraftforhold og de købes heller ikke af dem der søger optimale køreegenskaber. De købes af dem der ønsker den rå livsstil som hellere vil køre langsomt, så pøblen kan nå at se monstret. Fat Boy har længe været en vinder når disciplinen er at blive set og kan skaffes brugt til en rimelig penge.

Omkring 200.000 kr. skal der investeres før en nyere brugt ”Fat Boy” kan bestiges, men med en nypris på over 400K er det sgu OK, men så bliver du også indehaver af et unikt produkt fra et af klodens fedeste brands.

Næste indlæg

Turen til Haderslev